Import auto's

 

BEMIDDELING

Bent u van plan om een auto te kopen in Duitsland? Het kan zeker in het hogere segment auto’s zeer lonend zijn om uw auto uit Duitsland te halen. Het aanbod is veel groter en de auto’s zijn vaak rijker uitgerust. Wij kunnen u helpen met aankoop, het transport, BPM aangifte en het regelen van een kenteken. Ook kunnen wij de auto voor u opzoeken en een vrijblijvende offerte maken.

 

BPM

Bij invoer van een auto bent u BPM verschuldigd. Deze BPM kan op verschillende manieren worden berekend. Wij zullen altijd proberen de voor u voordeligste methode toe te passen. De belastingdienst kan tot 7 jaar terug een naheffing opleggen indien u niet de juiste BPM berekend. Het laten invoeren van uw auto door ons kan u dus veel geld en risico schelen.

 

ZOEKOPDRACHTEN

Wilt u graag weten of import voor u haalbaar is? Plaats dan een zoekopdracht door het zoekopdracht formulier in te vullen. Wij gaan dan kijken of wij een dergelijke auto voor u kunnen vinden en doen vrijblijvend een offerte met de prijs die de auto inclusief alle kosten in Nederland gaat kosten.

Uiteraard is deze offerte geheel vrijblijvend. Indien u daadwerkelijk tot aanschaf over wil gaan sluiten we pas een koopcontract.