Ons team

Werkplaats en After Sales

Werkplaats en After Sales

Een zeer belangrijk onderdeel van ons team is de werkplaats. Deze bestaat uit een team van ervaren monteurs. Het is voor hen een uitdaging om iedere klant helemaal tevreden naar huis te laten gaan. Met een gevoel dat er naar hem of haar is geluisterd en dat daar adequaat op is gehandeld. De lat ligt dan ook hoog. Jarenlange ervaring in combinatie met de jeugdige drive zorgen ervoor dat die lat steeds hoger ligt. Broersen Auto’s is niet voor niets jaren achter elkaar als beste Skoda dealer van Nederland uit de bus gekomen.
Receptie

Receptie

Broersen Auto’s hecht er veel waarde aan dat u zich als klant welkom voelt. Een onmisbare schakel hierin is natuurlijk de receptie. Deze wordt bemand door de altijd vriendelijke Max en Wim. Of u nu belt of langs komt, Max en Wim zorgen ervoor dat u snel wordt geholpen. Wanneer u onverhoopt even moet wachten, dan kunt u dat doen met een lekker bakje koffie. Zij zorgen ervoor dat u zich thuis voelt.
Aftersalesmanager

Aftersalesmanager

Wim Buitendijk is de duizendpoot die leiding geeft aan de aftersales afdeling of het nou om receptie, magazijn of werkplaats gaat. Wim heeft alles onder controle. Mede door zijn opleiding tot Master Technician weet hij vrijwel elke technische vraag te beantwoorden. Wim zijn toewijding heeft er mede toe geleid dat wij jaren een zeer hoge klantentevredenheid hebben.
Verkoopadviseur

Verkoopadviseur

Wanneer uw wensen voor uw nieuwe of gebruikte auto goed zijn geïnventariseerd, zal het verkoop advies hier naadloos op moeten aansluiten. Dat kunt u met een gerust hart aan Max Broersen overlaten. Zijn advies en aandacht zorgt ervoor dat u precies krijgt wat u verwacht. En dat is toch waar het hele verkoopproces om draait.
Directeur

Directeur

Bij elkaar zit Hans Broersen al ruim 35 jaar in de autobranche. Een echte autoliefhebber dus. In die jaren heeft hij natuurlijk zeer veel ervaring opgedaan, maar ook een zeer groot netwerk opgebouwd. Dit netwerk staat tot uw beschikking, wanneer u een bepaald type auto zoekt. Bovendien is Hans behoorlijk fanatiek. Hij wil graag één van de beste autobedrijven uit de regio hebben. Daarin wordt hij geholpen door zijn gevoel voor service en klanttevredenheid. Die combinatie zorgt ervoor dat Broersen Auto’s jarenlang een van de beste Skoda dealers van Nederland was.